Hvem vi er

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er syperFitness ved Kim Sypriansen.

Kontaktinformasjonen til syperFitness er:

Postadresse: St.Jørgens vei 24, 0662 Oslo

E-post: syperfitness@gmail.com

Telefon: 97066035

Organisasjonsnr.: 915 257 704

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av personopplysninger kan du kontakte oss.

Vår nettstedsadresse er: https://syperfitness.com

syperFitness sine retningslinjer for personvern for brukere av nettstedet https://syperFitness.co

syperFitness har som mål å behandle personopplysninger med respekt, forsiktighet og i henhold til gjeldende lovverk.

Her er en oversikt over hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn:

Informasjonskapsler

Våre sider benytter informasjonskapsler og ved å bruke

https://syperFitness.com

samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker https://syperFitness.com

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:

Navn: Google Analytics

Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden.

Informasjonskapslene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

Informasjonskapsel-navn: _unam, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, gat.

Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Navn: Facebook

Formål: Samler informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook.

Informasjonskapsel-navn:  Facebook Connect, Facebook Custom Audience.

https://syperFitness.com etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Vi selger ikke din informasjon videre til noen tredjepart.

IP-adresser

IP-adresser brukes av datamaskinen din hver gang du er koblet til Internett. IP-adressen din er et nummer som brukes av datamaskiner i nettverket for å identifisere datamaskinen din. IP-adresser blir automatisk samlet inn av vår webserver som en del av demografi og profildata kjent som "trafikkdata", slik at data (for eksempel websidene du ber om) kan sendes til deg.

E-postinformasjon

Hvis du velger å korrespondere med oss via e-post, kan det hende at vi beholder innholdet i e-postmeldingene dine sammen med din e-postadresse og svarene våre. Vi gir samme beskyttelse for denne elektroniske kommunikasjonen som vi bruker for vedlikehold av informasjon mottatt online, post og telefon. Dette gjelder også når du registrerer deg på vår hjemmeside, registrerer deg gjennom et av skjemaene våre ved å bruke din e-postadresse eller foreta et kjøp på dette nettstedet. For ytterligere informasjon, se retningslinjene for e-post nedenfor.

Hvordan bruker vi informasjonen du gir oss?

Stort sett bruker vi personlig informasjon for å administrere vår virksomhet, tilby kundeservice og tilgjengeliggjøre andre varer og tjenester til våre kunder og potensielle kunder.

syperFitness vil ikke innhente personlig identifiserende informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, med mindre du velger å gi slik informasjon til oss, og slik informasjon vil heller ikke bli solgt eller på annen måte overført til tilknyttet tredjepart uten godkjenning av brukeren på tidspunktet for innsamlingen.

Vi kan røpe informasjon når vi er lovlig tvunget til det, med andre ord når vi i god tro mener at loven krever det eller for å beskytte våre juridiske rettigheter.

E-postpolicy

Vi er opptatt av å holde e-postadressen din konfidensiell. Vi selger, leier eller leier ikke ut abonnementslister til tredjepart, og vi vil ikke gi din personlige informasjon til noen tredjeperson, myndighetsorgan eller selskap når som helst med mindre de er strengt tvunget til det.

Nyhetsbrev

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles:

  • For å sende ut nyhetsbrev til deg og dermed holde deg oppdatert om arrangementer, eller lignende markedsføringsrelatert kommunikasjon, samt for å sende deg tilbud.
  • For å kontakte deg i forbindelse med endringer i denne personvernerklæringen eller brukervilkår.
  • Hvis du deltar i kampanjer eller konkurranser arrangert av syperFitness via nyhetsbrevet, vil opplysningene du oppgir kun benyttes for å gjennomføre kampanjen eller konkurransen.
  • Vi benytter din e-postadresse for å bekrefte identiteten din.

Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å benytte avmeldingsfunksjonen nederst i nyhetsbrevet.

CAN-SPAM Compliance

I samsvar med CAN-SPAM Act vil all e-post som sendes fra vår organisasjon tydelig oppgi hvem e-posten er fra og gi klar informasjon om hvordan du kontakter avsender. I tillegg vil alle e-postmeldinger også inneholde kortfattet informasjon om hvordan du fjerner deg fra vår adresseliste, slik at du ikke får ytterligere e-postkommunikasjon fra oss.

Valg / Opt-Out

Nettstedet vårt gir brukerne muligheten til å velge bort å motta kommunikasjon fra oss og våre partnere ved å lese avmeldingsinstruksjonene som ligger nederst på all e-post de mottar fra oss når som helst.

Brukere som ikke lenger ønsker å motta vårt nyhetsbrev eller salgsfremmende materiale, kan velge å motta denne kommunikasjonen ved å klikke på avmeldingslenken i e-posten.

Bruk av eksterne lenker

https://syperFitness.com kan inneholde lenker til mange andre nettsteder. syperFitness kan ikke garantere nøyaktigheten av informasjonen som finnes på et linket nettsted. Koblinger til eller fra eksterne nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av syperFitness utgjør ikke en godkjenning fra syperFitness eller noen av dens ansatte i sponsorene til disse nettstedene eller produktene eller informasjonen som er presentert der.

Ved å gå inn på dette nettstedet godtar du å være bundet av nettstedets vilkår og betingelser for bruk, alle gjeldende lover og regler, og samtykker i at du er ansvarlig for å overholde gjeldende lokale lover. Hvis du ikke er enig i noen av disse vilkårene, er det forbudt å bruke eller få tilgang til dette nettstedet. Materialet som finnes på dette nettstedet er beskyttet av gjeldende lov om opphavsrett og merkevare.

Immaterielle rettigheter

Alle opphavsrettigheter, varemerker, patenter og andre immaterielle rettigheter på og på vår hjemmeside og alt innhold og programvare som er lokalisert på nettstedet skal forbli den eneste eiendommen til syperFitness eller dets lisensgivere. Bruk av våre varemerker, innhold og åndsverk er forbudt uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra syperFitness.

Du må ikke:

-Republisere materiale fra nettstedet vårt uten forutgående skriftlig samtykke.

-Selge eller leie ut materiale fra vår hjemmeside.

-Gjengi, dupliserer, opprette derivat, kopiere eller på annen måte utnytte materiale på vår hjemmeside til ethvert formål.

-Omfordele noe innhold fra nettstedet vårt over til et annet nettsted.

Akseptabel bruk

Du samtykker i å bruke nettstedet vårt bare for lovlige formål, og på en måte som ikke krenker rettighetene til, begrenser eller hemmer andres bruk og glede av nettstedet. Forbudt oppførsel inkluderer trakassering eller forårsakelse av nød eller ulempe for andre brukere, overføre uanstendig eller støtende innhold eller forstyrre den normale strømmen av dialoger på nettstedet vårt.

Du må ikke bruke nettstedet vårt til å sende uønsket kommersiell kommunikasjon. Du må ikke bruke innholdet på nettstedet vårt til noe markedsføringsrelatert formål uten vårt uttrykkelige skriftlige samtykke.

Begrenset tilgang

Det kan hende at vi i fremtiden må begrense tilgangen til deler (eller alle) av nettstedet vårt og forbeholde oss full rett til å gjøre det. Hvis vi på noe tidspunkt gir deg et brukernavn og passord for deg å få tilgang til begrensede områder på nettstedet vårt, må du sørge for at både brukernavnet og passordet ditt holdes konfidensielt.

Bruk av attester (testimonials)

I samsvar med FTC-retningslinjene for bruk av påtegninger og attester i reklame må du være oppmerksom på følgende:

Attester som vises på dette nettstedet mottas via tekst, lyd eller videoinnlevering. Det er individuelle opplevelser som gjenspeiler opplevelser fra det virkelige liv fra de som har brukt våre produkter og / eller tjenester på noen måte. De er individuelle resultater, og resultatene varierer. Vi hevder ikke at det er typiske resultater. Vitnesbyrdene er ikke nødvendigvis representative for alle de som vil bruke våre produkter og / eller tjenester.

Vitnesbyrdene som vises i noen form på dette nettstedet (tekst, lyd, video eller annet) er reprodusert ordrett, bortsett fra korreksjon av grammatikk eller skrivefeil. Noen kan ha blitt forkortet. Med andre ord, ikke hele meldingen som mottas av attesteringsforfatteren vises når den virker for lang eller ikke hele uttalelsen virker relevant for allmennheten.

syperFitness er ikke ansvarlig for noen av meningene eller kommentarene som er lagt ut på syperfitness.com. syperFitness er ikke et forum for attester, men gir uttalelser som et middel for kunder å dele sine erfaringer med hverandre. For å beskytte mot misbruk vises alle attester etter at de er blitt evaluert av ledelsen av syperFitness. syperFitness deler ikke meninger, synspunkter eller kommentarer til noen attester på https://syperFitness.com - meningene er strengt å anse som synspunktene fra vitnesbyrdskilden.

Vitnesbyrdene er aldri ment å gi påstander om at våre produkter og / eller tjenester kan brukes til å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Eventuelle påstander av sådan art, implisitte eller eksplisitte, i noen som helst form, er ikke blitt klinisk testet eller evaluert.

Konto på nettsiden

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.

Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker.

Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

https://syperFitness.com etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.

Kommentarer

Kommentarer er ikke tilgjengelig på denne nettsiden.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger om deg vil kun bli behandlet internt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn).

Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Alle henvendelser som sendes inn via kontaktskjemaet på denne nettsiden sendes til syperfitness@gmail.com. Denne mailen er kun tilgjengelig for våre medarbeidere.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har tillit til at våre medarbeidere og våre interne rutiner sikrer data på en forskriftsmessig måte. Vi behandler ingen «sensitive» opplysninger på nettstedet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi lagrer ingen sensitive data i nettløsningen.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen kjente