Neste runde av programmet: 

Første 10kg ned på pappakroppen


Online Suksess Med syperFitness

Fyll ut søknadsskjema og start neste uke

Select Columns Layout

Kampen mot pappakroppen har pågående inntak, men det er begrenset med plasser av den enkle grunn at dette er onlinecoaching med stor tilgang til meg personlig. Det motsatte vil være et upersonlig, automatisert opplegg uten tilgang til en coach, noe som muliggjør utallige påmeldte, men også bortimot null personlig tilpasning, tilbakemelding og hjelp underveis.

Select Columns Layout

"


"Hei Kim! Nå er det bare et par dager igjen så har det gått 3 måneder siden jeg startet på jobben med "nye meg". Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet! Det er veldig gøy når jeg får tilbakemelding fra venner og bekjente at jeg ser bra ut :D Jeg har lært mye om meg selv i løpet av programmet! Jeg skal ta med meg rådene dine videre og kommer til å fortsette i samme spor som nå. Tusen takk for all backing og veiledning! Jeg skal promotere deg når jeg får mulighet. Jeg er evig takknemlig!"


Andreas Bruusgaard

Tidligere pappakropp

"


"Men det skal jeg si til deg Kim, jeg var veldig skeptisk når jeg byttet PT, da ****** sluttet, men du er den PT som har gitt meg mest og best fremgang, fysisk og ernæringsmessig. Uten din hjelp hadde jeg aldri oppnådd resultatene som jeg har klart i løpet av vinteren 2019 til nå. Hvor jeg både er blitt sterkere, selv om vedlikeholdet ikke har vært så bra i høst, og jeg har gått ned 15 kilo."


Asbjørn Andersen
Tidligere pappakropp

"


Asbjørn gikk ned over 40kg i fett og opp 4-5kg muskler i 2019. 

Kunde som har gått ned over 40kg

Asbjørn Danielsen
Tidligere pappakropp


Select Columns Layout

Møt din personlige onlinecoach: 

Meg :)

Korrigering av teknikk ved baseøvelser
Select Columns Layout
Select Columns Layout

Systemet du vil følge er utviklet av meg på bakgrunn av suksess med mannlige kunder de siste 5 årene. Jeg heter Kim Sypriansen og er utdannet personlig trener, sertifisert onlinetrener og kostholdsveileder fra blant annet Tunsberg medisinske skole og bransjeledende Precision Nutrition. Jeg har trent selv i over 30 år, spist meg frisk fra 20 år med matintoleranser og har siden 2007 vært både frisk og brennende opptatt av å lære hvordan jeg kan hjelpe andre med kosthold og trening. Til daglig jobber jeg fysisk som personlig trener på FitnessXpress Club og online med mine programmer som dette. 

Jeg er gift og har 3 barn selv, så jeg kjenner godt til utfordringer med tid, jobb, helse og hvordan få alt til å passe sammen. Både mine treningsprogrammer og kostholdssystemer er laget med tanke på effektivitet for voksne mennesker med lite tid, så du vil ikke få innviklede opplegg med sjeldne ingredienser eller timesvis med trening du aldri får gjort. 

Select Columns Layout
Hva skjer nå som du er klar for å ta et oppgjør med pappakroppen?

1

Fyll ut søknadsskjema for å sikre deg en plass ASAP!

I tiden før programmet starter vil det bli markedsført i sosiale media og det er begrenset med plasser. Når det er fullt så er det fullt, så sørg for å komme med! 

2

Fullfør inntaksprosedyren du får på mail 

Først snakkes vi kort på telefon, deretter vil du laste ned appen og fylle ut inntaksskjemaene som gjør meg i stand til å gi deg personlig tilpassede råd. 

3

Gjør deg kjent med appen og les gjennom velkomstpakken

Det vil ligge informasjon, videoer og videre forklaring i appen som gjør deg kjent med hvordan dette fungerer.

4

Mandag 01.februar 2021 så logger du inn med et smil og setter i gang!

Både kostholdsopplegget ditt og et eventuelt treningsprogram starter denne datoen, så pass på at du har ryddet i timeplanen og er klar for forandring.

Select Columns Layout
Prisen er 4400kr ved oppstart (1000kr avslag) eller 1800kr x3 mnd (totalt 5400kr). 

Fyll ut søknadsskjema nå. Hvis vi passer sammen så blir du sendt til en 45min oppstartssamtale.

Select Columns Layout

FAQ - ofte stilte spørsmål
Select Columns Layout

Hvem er dette for

Dette er for menn som er lei av pappakroppen. Du har 10+ kilo å gå ned, et ønske om å få endelig kontroll på hvordan du får kostholdet til å fungere for deg, ikke mot deg. Du er kanskje sulten hele tiden, prøver å spise mindre og bevege deg mer, men søtsuget plager deg og samvittigheten gnager. Du lurer på om du trenger mer av noe eller mindre eller hva som egentlig skal til for at du skal klare å stagge vekta. 

 

Hvem er dette IKKE for

Dette er ikke for kvinner. Det er ikke for deg som vil gå ned de siste 2-3kg til sommerkroppen. Det er ikke for idrettsfolk eller de med et ønske om å stå på en scene og vise fram en lavest mulig fettprosent. 

 

Må jeg trene?

Nei, du må ikke trene eller få et treningsprogram for at dette skal virke. Trening, og spesielt styrketrening, er sterkt anbefalt (også av meg) og vil selvfølgelig gi et ennå bedre resultat og hjelpe deg med helsa resten av livet, men det er ikke påkrevet i disse tre månedene. Her skal du gjøre den første innsatsen for å bedre kostholdet og se på livsstilen generelt, og det er hovedsaken. 

 

Kan jeg trene hjemme?

Ja, du kan få personlig tilpasset program enten for treningssenter eller hjemmetrening, med eller uten utstyr. Treningsprogram for senter eller hvis du har et godt utstyrt hjemmegym forutsetter at du er kjent med styrketrening fra før. Hvis du er ukjent med styrketrening (eller har en større skade å ta hensyn til) så er ikke programmene her utformet for å lære deg grunnreglene eller ta hensyn til større begrensninger. Du trenger altså ikke være noen atlet her, men hvis du er helt nybegynner så vil du få et enkelt program som støtter ønsket om vektnedgang. Muskelbygging kan du tenke på seinere og få mye større utbytte av når du har mindre fett på kroppen. 

 

Hvor mye koster det?

Programmet koster 1800kr per måned x3 eller én betaling á 4400kr (1000kr avslag). 

 

Når må jeg betale?

Alle som vil være med på programmet må først fylle ut søknadsskjema som linkes på denne siden. Deretter tar vi en prat på maks 45 min for å sikre at vi er enige. Når du da bestemmer deg for å være med videre så får du en link til betaling, enten av hele summen eller for første måned. De påfølgende to månedene betales automatisk før avtales stoppes. 

 

Er det noen binding?

Ja, det er 3 måneders binding for programmet. 

Må jeg sende inn bilder av meg selv?

Nei, framgangsbilder, eller før/etter-bilder er ikke påkrevet. Det kan allikevel være til stor hjelp og motivasjon, så du har tilgang til å ta bilder med sammenligningsfunksjon gjennom systemet. 

 

Er det noe annet jeg bør vite?

Dette er kostholdscoaching som involverer større mengder animalske matvarer enn du er vant til, altså kjøtt, sjømat, egg osv. Det vil generelt anbefales et høyere inntak av proteiner, men du kan selv velge om du vil ha mer eller mindre karbo (ris, potet, frukt osv). Når det er sagt så har jeg 13 års egenerfaring med ketogen kost, lavkarbo og carnivore og vet at denne retningen (mye mindre karbohydrater) er spesielt effektiv og behagelig for menn. De aller fleste av mine kunder har redusert karboinntaket i en eller annen grad. De med de råeste resultatene er uten unntak de som gjør den største forandringen. Du vil svare på et omfattende kostholdsskjema hvor du blant annet vil bli spurt om din ønskede kostholdsretning. Eller du kan la meg velge :)

 
Select Columns Layout

Select Columns Layout
Klar, ferdig, gå! :D


Jeg håper du bestemmer deg for å bli med meg videre.

Når du gjør det vil livet ditt, forholdene og karrieren din bli bedre... Det er ikke måte på hvor bra allting blir =) Litt flåsete sagt selvfølgelig, men det er aldri for seint å ta tak i helsa og du vil ha glede av den resten av livet. Det å sørge for god helse er dessverre ikke en én-gangs handling, så du gjør lurt i å lære deg hvordan du kan ta kontroll over den for resten av din tid.


For å starte klikker du bare på knappen nedenfor, fyller ut skjema og så kontakter jeg deg så fort jeg kan med en link til å booke en oppstartssamtale.

Går vi videre sammen derfra så er du straks med i programmet, starter betaling og kan glede deg til de neste tre månedene!


Vi høres snart! 

Kim Sypriansen


Select Columns Layout
Insert Content Template or Symbol
Select Columns Layout