Hva sier kundene?

 
profile-pic
Camilla Myhre Mars 2018

Camilla

 

Kim ser deg, bryr seg og er utrolig kunnskapsrik på mage/ tarm og kosthold. Han legger opp et skreddersydd program etter hva du har av ønsker. Behagelig men streng og personlig syns jeg det var deilig å bli kjørt hardt uten å bli skreket til som jeg har opplevd hos andre PT’r. Han oppdaget at jeg hadde delte magemuskler etter barnefødsler ingen fysioterapeut eller lege har oppdaget etter mange år med rygg/ hoftesmerter.

 
profile-pic
Torill Halland Thune Nov 2017

Torill

 

Jeg møtte Kim på FitnessXpress Hasle hvor han er kostveileder og personlig trener. Jeg var litt usikker på hva slags type han var og hva tjenestene hans innebar, men fra første møte så viste han seg å være både motiverende og kunnskapsrik. En annen ting jeg satte pris på var at han virket respektfull og ydmyk i møte med kunder. Målet mitt med å ta kontakt var i utgangspunktet økt treningsutbytte, men i første møte med Kim så fikk jeg et godt inntrykk av hva han kunne hjelpe med når det gjelder kosthold og jeg fikk et delmål om å bli kvitt magesmerter jeg hadde hatt store deler av livet. Allerede etter få dager hvor jeg fulgte rådene jeg fikk så forsvant magesmertene, jeg fikk mer energi selv om jeg trodde jeg hadde normalt energinivå og humøret bedret seg. Jeg fikk mer ut av treningen og vekten går nedover selv ved økt matinntak nå som jeg har blitt mer bevisst på hva jeg kan/bør spise. Akkurat dette har vært litt annerledes enn jeg trodde på forhånd. Jeg synes han har en god pedagogisk tilnærming til det han gjør og han følger opp med spørsmål og tilbakemeldinger via appen sin. Dette motiverer og han bruker litt humor nå og da, så det er ikke bare tørr fagprat 🙂

 
profile-pic
Anne Jorunn Børresen Mar 2017

Anne Jorunn

 

Fy søren dette her ser bra ut!! Får nesten dårlig samvittighet for betalingen fra meg kan umulig stå i forhold til alt arbeidet du har lagt ned i dette. Jeg håper du får veldig mange abonnenter, de vil iallfall få en veldig dyktig pt, kostholdsveileder og motivator ? (klippet fra en mail fra Anne Jorunn til syperFitness, med tillatelse)

 
profile-pic
Børge Bjørnseth Nov 2016

Børge

 

Jeg kom i snakk med Kim i jobbsammenheng, og det viste seg at han tidligere hadde hatt stort sett de samme utfordringer med magen og kosthold som meg. Jeg har glutenallergi, og slet mye med energi og å legge på meg selv om jeg spiste glutenfritt. Etter å ha pratet endel med Kim forsto jeg at kompetansen hans var inngående på hvordan magen og kroppen fungerte og at han hadde lykkes med å overkomme problemene og nå kunne trene hardt med en kropp som faktisk tok til seg treningen. Jeg meldte meg derfor på opplegget med trening og kosthold. Videre kort fortalt fortsatte inntrykket av Kims kompetanse som solid, og jeg følte jeg alltid fikk veldig gode og utdypende svar på stort sett alle spørsmål jeg hadde. Jeg har vært veldig fornøyd med oppfølgingen, og vil absolutt anbefale Kim. Oppfølgingen til lavkarbo har vært suveren, og jeg føler nå at kroppen tar til seg trening bedre og at jeg har mer energi enn før, og et litt klarere hode.

 
profile-pic
Randi Lund Juni 2017

Randi

 

Nå er det litt over 1 år siden jeg møtte min samboer Kim. Jeg ble fort innviet i hans sykdomshistorie og hvordan han spiste seg frisk fra mageproblemene sine. Selv har jeg hatt god helse hele livet. Jeg fikk enn dog smake på hva det vil si å ha det vondt etter en alvorlig kneskade sommeren 2015. Jeg slet fortsatt med smerter i april 2016, men av alle ting så påsto Kim at kneet mitt kunne bli bedre av å spise lavkarbo. Jeg stilte meg tvilende til at kosthold skulle virke på noe så mekanisk som et operert kne. Likevel så kunne jeg ikke la være å gi det et forsøk. Jeg gikk ”all in”! Rent praktisk var det ikke så vanskelig; frokosten gikk i å møvle ost, jeg byttet ut brødskivene til lunsj med omelett eller en mektig salat, og jeg begynte å lage middag fra bunn i stedet for Findus pastakylling o.l. Nå ble det mer kjøtt, fisk, og grønnsaker. Og mye mer smør! Fra før så spiste jeg aldri ris eller potet attåt uansett, så her var overgangen enkel. Etter ca 2-3 uker var jeg overbevist! – jeg våknet en morgen og lurte på ”hvor er kneet mitt?!” Det føltes ikke lengre betent. Nå har jeg spist lavkarbo i 1 år, og jeg elsker det! Jeg har alltid vært slank, men tidligere måtte jeg ”passe på” for å ikke legge på meg. På lavkarbo så spiser jeg meg alltid stappmett, både til lunsj og middag. Jeg fråtser bl.a. uhemmet i smør og ost (som jeg elsker), og det skjer ingenting med vekta. Tvert om - jeg må passe på å spise nok! Og til opplysning; jeg gikk ufrivillig ned 2-3 kg i starten, men det stabiliserte seg heldigvis der. Jeg er nesten aldri oppriktig sulten slik jeg var ofte før. For eksempel så holder det med en smør-kaffe til frokost. Jeg har sluttet å sove på ettermiddagen fordi jeg har mer overskudd. Jeg trener bare en, maks to ganger pr.uke, men føler meg likevel i bedre form enn da jeg trente oftere. Ellers er jeg mindre tørst (drakk mye vann før), mye mindre kviser og ingen PMS-symptomer. Og med fare for å dele for mye: jeg trenger knapt å tørke etter å ha vært på do! Jeg er bioingeniør og jobber bl.a. med avføringsprøver, så jeg kan skrive under på dèt ikke er mange forunt. Og som mange nå vet; avføringen gir en viktig indikasjon på helsestatus. Til slutt, som tidligere ihuga sjokoholiker, så er jeg nå mer enn nok tilfreds med et par biter 70% Premium sjokolade. Det er en sann befrielse å slippe søtsug! Og med Kim’s utsøkte evne til å lage gode, og særdeles sunne middager (ref. syperfitness på Instagram), kan jeg med entusiasme melde at jeg har aldri følt meg bedre!

 
profile-pic
Chris van Dongen Juni 2017

Chris

 

Jeg er virkelig fornøyd med det program du satte opp til meg. I februar veide jeg 105 kg og klarte å ta av 12 kg i vekt frem til mai. Kroppen har endret veldig til det positive takket være din gode veiledning og oppfølging.
Jeg har fått mer energi og sover mye bedre om natten.

 
profile-pic
Tore Storsveen Sept 2015

Tore

 

Gjennom en årlig sjekk hos fastlegen fikk jeg vite at jeg hadde prediabetes. Ikke lenge etterpå kom jeg i snakk med Kim og fikk råd og tips om kosthold i tillegg til en forklaring på hvorfor maten min var på vei til å gi meg diabetes. Dette var sommeren 2015, jeg startet med lavkarbo og jeg grillet og koste meg uten kaloritelling eller vanskelige menyer. Jeg hadde ikke spist lavkarbo før, men det var i hvert fall ikke vanskelig å spise godt... På drøye 3 uker hadde jeg gått ned 6kg og i løpet av de neste 5-6 ukene gikk jeg ned 6 kg til. Totalt ca 12kg på 2 måneder og en ny legesjekk viste null tegn til prediabetes og alt annet av blodprøver var også i orden.

 
profile-pic
Deyana Søfteland juni 2018

Deyana

 

Jeg tok kontakt med Kim for en gratis PT-time da jeg skulle begynne å trene. Jeg hadde ikke trent på en stund og var litt usikker på å jobbe med en personlig trener, men Kim virket hensynsfull og hyggelig, så jeg bestemte meg for å prøve. Det har jeg ikke angret på! ? Han er både hensynsfull og forsiktig og tilpasser alt etter mitt nivå og dagsform. Han roser og heier og har laget et opplegg som ikke er for hardt, noe som har gitt meg bedre selvtillit, hjulpet meg til å spise bedre, sove bedre og bli både sterkere og gå ned i vekt. Jeg ser til og med litt muskler i speilet nå, og det er gøy! ? Han er ikke bare opptatt av hva som skjer i treningstimene, men har tips og råd om hva man kan gjøre med alt som har med helse å gjøre utenfor også.