Profilbilde personlig trener Kim Sypriansen

Tiden har kommet for å gå videre

Etter å ha tilbrakt de siste årene som personlig trener og kostholdsveileder først på FitnessXpress Hasle og så på FX Club Intility, så har jeg kommet til veis ende med denne fysiske PT-jobben. 

Det har vært utrolig lærerikt og Fx har hatt mange flotte ansatte og ennå flere flotte medlemmer som jeg har hatt gleden av å bli kjent med. Noen har til og med blitt personlige venner. Jeg er takknemlig til Hasse og Anette for å ha latt meg holde på med det jeg brenner for og for å la meg gjøre kosthold på den måten jeg selv mener er riktig. Tilbakemeldingene på kundeuttalelsesiden min er bevis på at det ikke bare er min mening, men også noe som fungerer som juling for mange fler 🙂 

Jeg kommer til å fortsette å jobbe med kosthold og trening, men hovedsakelig gjennom mitt eget syperFitness og da i form av onlinecoaching. Fokus blir det samme som jeg har hatt i årevis; å hjelpe de med mageproblemer til å få en problemfri hverdag og i samme slengen få orden på både søvn, overvekt og energi til å virkelig ønske å trene. Ikke småtterier, men etter å gjort nettopp det for meg selv og mange, mange kunder, så er jeg sikker på at alle mine års (livs-)erfaring vil komme til nytte. 

For de som er ute etter et flott treningssenter på Oslo østkant så finnes det knapt bedre enn FX club på Intility stadion. Har du ikke vært der før så anbefaler jeg sterkt å ta en tur. Og hils gjerne til PT Alvaro fra meg. Han er verdt hver krone du kan bruke med sin doktorgrad(!) innen faget.

Hvis du er mer interessert i å snakke med en 2 meter høy skallet mann med 30 års treningserfaring og 15 års brennende kostholdsengasjement.... Da veit jeg akkurat hvem du bør oppsøke! 😉 Trykker du på den blå knappen under her så får du se hva jeg tilbyr av onlinehjelp som kanskje er midt i blinken for deg.