Er du lei av pappakroppen?

Mangler du tid og kunnskap til å stoppe forfallet? Kjenner du alderen i både vekt, energinivå og vonde ledd?

Kim med armene i kors ved mørk bakgrunn

Kjenner du deg igjen i disse vanlige, men fullstendig unngåelige symptomene?

  • Magen ser ut til å vokse for hver dag
  • Søtsuget kommer krypende hver bidige kveld
  • Energien er borte og du våkner sliten hver dag
  • Du føler at du har mistet kontrollen på både kosthold og helse og som følge av det så lider libidoen ....
  • Vanskelig for å legge på deg muskler
  • Vanskelig for å gå ned i vekt
  • Sultfølelsen gnager på deg mellom måltider fordi du prøver å spise mindre i et forsøk på å stagge forfallet, men det fører kun til at du overspiser når du først setter i gang
Illustrasjon av pappakroppen med stor mage

Da skal du vite at jeg forstår deg! Ingen ting ved samfunnet i dag er lagt opp til at du skal holde deg sunn og frisk, med energi til både jobb, kone, barn, trening, kamerater, hobbyer og hvem vet hva mer du ønsker å få tid til. Men det betyr absolutt ikke at slaget er tapt og at du er dømt til å se ut som Homer Simpson resten av livet...

Hvem er Jeg

Jeg heter Kim og var en gang i så dårlig forfatning at jeg tilbrakte en god del tid i fosterstilling, krøllet rundt en do. Du tenker kanskje at det høres jo ikke så verst ut, men jeg er ikke enig =) I 20 år, fra jeg var 10 til 30, så jeg normal ut, men det var kun på utsiden. På innsiden så raknet helsa fullstendig på grunn av matintoleranser jeg ikke forsto eller fikk gjort noe med. 

Det jeg har gjort døgnet rundt de siste 12+ årene er å utdanne meg og suge til meg kunnskap som kan hjelpe meg å optimalisere min egen helse i tillegg til å hjelpe andre som ikke har tid til å gjøre den samme researchen. Underveis har jeg lært enormt mye jeg aldri ville ha trodd før jeg ramlet inn i den kaotiske kostholdsverden vi leser om i media hver dag.

Jeg har selv gått fra spikertynn til litt mer muskler, og jeg la en gang på meg nesten 20kg ekstra fett for å se hvordan det føltes. Prosessen er ganske lik om du vil ned i vekt eller bygge muskler. Det hele kommer an på vaner, kosthold og livsstil. 

Asbjørn Danielsen

Asbjørn er en råtass av en kunde som i 2019 gikk ned over 40kg i fettmasse og la på seg over 5kg muskler i samme slengen. Målrettet kosthold, men allikevel nok av utskeielser, samtidig med både jobb, studier, trening og familie. Resultatet taler for seg selv. 


Torill Thune


"De viktigste forandringene jeg har opplevd etter å ha jobbet med Kim kan jeg liste opp som;

Fri for magesmerter, gått ned over 10kg, men økt i muskelmasse, fått masse energi, mindre søvnbehov og jeg kjenner meg sjelden sliten. Jeg har bedre konsentrasjon og fokus, stabilt humør, veldig sjelden søtsug (noe som var en daglig utfordring tidligere)."

Anne Jorunn Børresen


"Fy søren dette her ser bra ut!! Får nesten dårlig samvittighet for betalingen fra meg kan umulig stå i forhold til alt arbeidet du har lagt ned i dette. Jeg håper du får veldig mange abonnenter, de vil iallfall få en veldig dyktig pt, kostholdsveileder og motivator. "

Begynn med kostholdet. For å få helsa på rett kjøl og pappakroppen under kontroll så bør du starte nå

Det er ikke vanskelig å komme i gang hvis du får riktige råd, tilpasset din egen situasjon