ER DU LEI AV MAGESMERTER, DOBESØK OG NEDSATT LIVSKVALITET?

Da spiser du sannsynligvis noe du ikke tåler og/eller har en form for ubalanse i mage/tarm. Lista over plagsomme symptomer er lang, men det mest effektive for å sette en stopper for det er kort: en eliminasjonsdiett og forandring av kosthold. 

Tro meg, jeg har vært der 

Du kjenner deg kanskje igjen i plagene her:

  • Magesmerter oftere enn ikke
  • Magen er konstant løs eller hard eller veksler mellom de to 
  • Energi er et fremmedord
  • Du må på do 15-20 minutter etter hvert måltid
  • Magen rumler og bobler så du nesten tror den vil kommunisere med deg
  • Vekta kryper oppover selv om du prøver å trene og føler at du sjelden spiser deg mett
  • Mageproblemene dine går ut over alt. Både fritid, trening, jobb og søvn lider under din uforståelige mage. Kanskje du har dårlig samvittighet for barna og, men du føler at det å finne årsaken til det her blir som en ny fulltidsjobb
  • Legen forteller deg at h*n ikke finner noe galt og du bør nok bare "spise sunt"
Visuell beskrivelse av magesmerter
Dame med vondt i magen

Da skal du vite at jeg forstår deg! Jeg har selv hatt IBS og store mageplager i rundt 20 år, men jeg fant min løsning i hva jeg spiste. Det at du ikke har funnet en løsning ennå betyr absolutt ikke at slaget er tapt og at du er dømt til å se fram til et liv med magesmerter og dobesøk 7 ganger om dagen. 

Hvem er Jeg

Jeg heter Kim og var en gang i så dårlig forfatning at jeg tilbrakte en god del tid i fosterstilling, krøllet rundt en do. Du tenker kanskje at det høres jo ikke så verst ut, men jeg er ikke enig =) I 20 år, fra jeg var 10 til 30, så jeg normal ut, men det var kun på utsiden. På innsiden så raknet helsa fullstendig på grunn av matintoleranser jeg ikke forsto eller fikk gjort noe med. En såkalt usynlig sykdom som kan være en stor byrde å bære siden ingen ser at du er syk. 

Det jeg har gjort døgnet rundt siden 2007 er å utdanne meg og suge til meg kunnskap som kan hjelpe meg å optimalisere min egen helse i tillegg til å hjelpe andre som ikke har tid til å gjøre den samme researchen. Underveis har jeg lært enormt mye jeg aldri ville ha trodd før jeg ramlet inn i den kaotiske kostholdsverden vi leser om i media hver dag.

I tillegg til å ha tvunget mageplagene i kne, har jeg har gått fra spikertynn til litt mer muskler, og jeg la en gang på meg nesten 20kg ekstra fett for å se hvordan det føltes. Prosessen er ganske lik om du vil ned i vekt eller bygge muskler, forbedre søvnen eller endelig få orden på magen. Det hele kommer an på vaner, kosthold og livsstil.

Torill Thune


"De viktigste forandringene jeg har opplevd etter å ha jobbet med Kim kan jeg liste opp som;

Fri for magesmerter, gått ned over 10kg, men økt i muskelmasse, fått masse energi, mindre søvnbehov og jeg kjenner meg sjelden sliten. Jeg har bedre konsentrasjon og fokus, stabilt humør, veldig sjelden søtsug (noe som var en daglig utfordring tidligere)."

Anne Jorunn Børresen


"Fy søren dette her ser bra ut!! Får nesten dårlig samvittighet for betalingen fra meg kan umulig stå i forhold til alt arbeidet du har lagt ned i dette. Jeg håper du får veldig mange abonnenter, de vil iallfall få en veldig dyktig pt, kostholdsveileder og motivator. "

For å få magen på rett kjøl og orden på helsa så bør du starte nå. Ikke vent på en perfekt anledning som aldri kommer!

Det er ikke vanskelig å komme i gang hvis du får riktige råd, tilpasset din egen situasjon